Antonov, Engineering Project 2-versnellingen transmissie MoD / Prestolite

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/02/2010 08:53
Het Ministerie van Defensie / D&S in het Verenigd Koninkrijk en Antonov zijn blij te kunnen aankondigen dat Antonov, in samenwerking met Prestolite Electric, een grote producent van dynamo’s en andere electrische producten, een contract heeft verworven van het Ministerie van Defensie (MoD) in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat hier om de ontwikkeling van een hoge efficiëntie 2-versnellingentransmissie met actieve schakelcontrole, die geschikt is voor integratie met een dynamo gekwalificeerd voor militaire toepassing. Het project met een huidige waarde van £200K loopt het hele jaar 2010 met Antonov als leidende partner. Deze ontwikkeling kan in gelimiteerde aantallen leiden tot serieproductie van militaire dynamo-toepassingen in de loop van 2011.

Na dit tweede 2-versnellingentransmissie succes in de afgelopen maanden versterkt Antonov haar inspanningen om opvolging te geven aan nieuwe mogelijkheden voor haar 2- en 3-versnellingen transmissietechnologie, wat in lijn is met de aangepaste strategie van de onderneming om haar commerciële engineering activiteiten uit te bouwen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL