Farmaceutische industrie aan sterke verandering onderhevig

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/02/2010 11:03
Discussies zullen hoog oplaaien op het congres SFE Europe 2010‘, dat is de verwachting van Armin Pears, Associate Director Business Innovation van Pfizer.
. Pears is spreker op het congres en op zijn podcast van afgelopen week doet hij alvast zijn visie op de farmaceutische industrie uit de doeken. Hij heeft met zijn uitspraken flink stof doen opwaaien en een fikse discussie op Twitter teweeg gebracht. Hij stelt onder meer dat ‘SFE nog nooit zo belangrijk is geweest als nu.’ Maar hoe vertaalt zich dit naar de verkoopstructuur, met hogere kosten en innovatieve producten? Pears geeft aan dat hij zich er zeer op verheugd om met collega’s van gedachten te wisselen: ‘De markt is aan uitdagingen en veranderingen onderhevig, en we moeten een manier vinden om hier goed mee om te gaan.’

Het congres was vorig jaar al spraakmakend. ‘Het pakt de meest besproken zakelijke uitdagingen aan.’ ‘Het biedt nieuwe input en inspiratie voor toekomstige oriëntatie.’ ‘Een geweldige kans om te netwerken.’ ‘Het biedt uitstekend inzicht in de meest actuele sales- en marketingtrends.’ Het is slechts een greep uit de reacties van de meest vooraanstaande SFE en sales managers in de farmaceutische industrie, die vorig jaar een bezoek brachten aan het congres SFE Europe.

Dit jaar vindt het grootste farmaceutische evenement van Europa plaats in Barcelona, van 27 tot en met 29 april 2010. Voor informatie over de andere sprekers, de invulling van het congres en aanmeldingen, kijkt u op de website van SFE Europe 2010.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL