Vivenda Media Groep NV conversie deel obligatie lening.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/09/2009 17:18
Het bestuur van Vivenda Media Groep NV maakt bekend dat op 1 september 2009 een conversie heeft plaatsgevonden van in totaal 226.302.912 aandelen Vivenda Media Groep NV tegen een nominale waarde van EUR 0,02 per aandeel. Het resterende gedeelte groot EUR 5,0 miljoen vermeerderd met de verschuldigde rente vanaf 6 maart 2008 tot en met 1 september 2009 totaal EUR 589.681,92 derhalve totaal EUR 5.589.681,92 van de op 6 maart 2008 geplaatste converteerbare obligatielening ten bedrage EUR 7,5 miljoen bij De Groote Zandschulp I BV, gevestigd te Woudenberg, is geconverteerd tegen een uitgifteprijs van EUR 0,0247 per aandeel. De nieuw uitgegeven gewone aandelen zijn ten volle gerechtigd tot het dividend over het boekjaar 2009 en volgende boekjaren. Op deze aandelen rust geen lock-up.
Voor deze aandelen zal toelating tot de notering op Euronext Amsterdam van NYSE Euronext worden aangevraagd. Het totaal aantal geplaatste gewone aandelen Vivenda Media Groep NV bedraagt na de uitgifte 343.323.237 aandelen.

Converteerbare obligatie lening volledig afgelost.

Door deze conversie is de converteerbare lening van EUR 7,5 miljoen die op 6 maart 2008 is bij De Groote Zandschulp I BV,gevestigd te Woudenberg,volledig afgelost. Met deze uitgifte heeft Vivenda Media Groep NV alle nog op haar rustende verplichtingen tot conversie en uitgifte van aandelen afgerond.

Met de opbrengst van de verkopen van de deelnemingen Diginotar Holding BV en Green Dino BV, totaal EUR 1.635.000 heeft verrekening en aflossing plaats gevonden van een groot deel van de verschuldigde lening van EUR 3,5 miljoen.

Door conversie en aflossing van leningen, is de schuld waarover de rente lasten moeten worden betaald door Vivenda Media Groep NV fors verminderd. Daarnaast is door daling van de rente tarieven ook de rentelast afgenomen.
Het groepsvermogen is door de conversie van de lening toegenomen met EUR 5 miljoen.

Over Vivenda
Vivenda is al ruim twintig jaar actief als uitgeverij en multimedia bedrijf. De onderneming is gespecialiseerd in multimedia voor de onroerendgoedsector, zowel middels internet als in gedrukte vorm. Vivenda is marktleider in haar branche en hoofdzakelijk op de Nederlandse markt actief. De doelstelling van de onderneming is om haar leidende positie op het gebied van multimediale communicatieproducten voor de onroerendgoedsector verder uit te breiden.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL