Kerstman komt vroeg bij Mio

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/10/2008 10:20
Mio verwent nieuwe klanten met gratis map upgrade en permanente prijsverlaging
Leiden, 1 oktober 2008 - Mio, een van de marktleiders op het gebied van draagbare navigatietoestellen, biedt een extraatje. Met de kerstperiode in aantocht, verlaagt Mio permanent de prijzen van haar gerenommeerde Moov GPS systemen. Bovendien krijg je bij aankoop een gratis map upgrade cadeau.

Volgens TeleAtlas, verandert jaarlijks 20 procent van de Europese wegen. Accurate en geüpdate kaarten waren nog nooit zo belangrijk. Daarom brengt Mio de Mio map upgrade met aanpassingen van (snel)wegen, huisnummers, flitscamera’s en Points of Interest (POI). Dankzij de map upgrade, verzeker je je er met Mio van dat jouw gps “future proof” blijft!

Wie tussen 1 oktober 2008 en 31 januari 2009 een Mio Moov GPS aanschaft, krijgt er gratis 2009 kaartdata bij ter waarde van € 79,99. Om van dit aanbod gebruik te kunnen maken, moet je je tot 28 dagen na aankoop van het toestel registreren via www.mio.com. Het kaartmateriaal is beschikbaar op de website vanaf juni 2009 en moet gedownload worden uit de e-shop voor het einde van 2009. De gelukkigen worden via een newsletter op de hoogte gesteld als hun cadeautje klaar ligt. Wie echter liever zijn cadeau in handen heeft, kan de map upgrade op dvd in de brievenbus ontvangen, mits tegen betaling van de verzendingskosten.

Voor meer informatie en voorwaarden, surf naar www.mio.com/free2009maps

Bovendien verlaagt Mio de prijzen op een aantal producten uit de Moov-range. Met kortingen tot € 30, heb je nu al een Moov vanaf € 139,99. Dankzij deze prijsverlaging, ziet het gamma er nu uit als volgt:

Deze kerstmis brengt Mio je verder!

Voor meer info of het aanvragen van een testunit kunt u terecht bij:

Robbert Minderhoud en Eline Mellink (Pride PR) op +31 (0)71 568 00 28 of mio@pridepr.nl

Voor fotomateriaal in hoge resolutie surf naar http://imagebank.mio-tech.be/

Algemene info en info voor uw lezers op http://www.mio-tech.be/nl






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL