De Raad van Commissarissen van Oranjewoud N.V. stelt twee interim-bestuurders aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/05/2023 15:56
Met ingang van 19 mei aanstaande worden Rob van Wingerden en Yde van Hijum aangesteld als de interim-bestuurders van Oranjewoud N.V.

Met de aanstelling van de interim-bestuurders treedt de Raad van Commissarissen terug uit het dagelijks bestuur, gaat zij terug in de rol van toezichthouder en worden de governance verhoudingen van de onderneming hersteld.

Samenstelling Raad van Bestuur Oranjewoud N.V.

De Raad van Bestuur van Oranjewoud N.V. bestaat met de aanstelling van Rob van Wingerden (verantwoordelijk voor Strukton Groep) en Yde van Hijum (verantwoordelijk voor Antea Group) met ingang van 19 mei aanstaande uit twee bestuurders.

De Raad van Commissarissen werkt toe naar een situatie waarin een definitief bestuur kan worden benoemd. De verwachting is dat dit na zes tot twaalf maanden mogelijk is.

Ook heeft Mazars vandaag de jaarrekening uitgebracht over 2020, maar haar "handtekening" niet geplaatst.

Tegen deze te late publicatie hebben wij begin 2023 een ingebrekestelling gestuurd aan de Raad van Commissarissen van Oranjewoud. Oranjewoud moet binnen drie jaar de jaarrekening bij de K.v.K. deponeren. Daar is de ingebrekestelling tegen gericht.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL