Qurius Managed Services ondersteunt Facilitair Bedrijf Utrecht

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/11/2006 07:15
Qurius Managed Services ondersteunt Facilitair Bedrijf Utrecht Het Facilitair Bedrijf Utrecht biedt een breed spectrum aan ondersteunende diensten en producten aan de Universiteit van Utrecht. Deze diensten en producten variëren van afvalbeheer en congresorganisatie tot veiligheid en vervoer. Het FBU kent drie divisies: Catering en Congressen, Facilities en Techniek. Alle dienstverlening en activiteiten van het FBU zijn binnen deze drie divisies georganiseerd. Hierdoor wordt de dienstverlening op een integrale wijze aangeboden.

De activiteiten worden ondersteund door een Microsoft Dynamics NAV applicatie. Qurius Managed Services draagt zorg voor ondersteuning, verbeterprojecten en trainingen. Vanuit een situatie dat intensieve onsite ondersteuning is gegeven, is de huidige ondersteuning vormgegeven op basis van afgesproken service levels voor het Incident Management en het Wijziging Management proces, beschreven in een Service Level Agreement. De support organisatie binnen het FBU is samen met Qurius zodanig vormgegeven dat de dienstverlening van Qurius zoals geformuleerd in de SLA naadloos daarop aansluit.

Rien van Kinderen, Manager Bedrijfsbureau;
"Door een intensieve en gestructureerde aanpak van de ondersteuning zijn we samen in staat geweest de onsite ondersteuning sterk te reduceren. Continuïteit van dit voor ons bedrijfskritische systeem wordt gewaarborgd door het formuleren van een SLA. Qurius is voor ons een partner waar heldere afspraken mee te maken zijn."

Reactie XEA.nl
Het was even stil met nieuwe klanten, maar hier is er weer een, met dank aan een lezer, die dit bericht toezond.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL