Qurius wijzigt bestuursstructuur en benoemt Michiel Wolfswinkel tot CFO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/11/2008 07:48
28 november 2008 - Per 1 december 2008 treedt Michiel Wolfswinkel in dienst als CFO van Qurius NV. Bij de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal hij worden voorgedragen als statutair directeur. Tom Stolk treedt per 1 december 2008 terug uit de Raad van Bestuur en verlaat in goed overleg de onderneming.

Michiel Wolfswinkel was tot augustus 2008 statutair directeur en CFO van Van Der Moolen Holding NV en vervulde daarvoor diverse financiële functies bij Eneco, Matrix One en AT&T.

Tom Stolk was in de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de vestigingen van Qurius buiten Nederland.

Fred Hermans, CEO Qurius NV: "In het besturingsmodel van Qurius ligt veel autonomie bij de landendirecteuren. Middels deze bestuurswijziging creëren we een korte en directe communicatielijn tussen de CEO en de landendirecteuren en daarmee tussen strategie en operatie. Met het invullen van de statutaire positie van CFO in de Raad van Bestuur leggen we tegelijkertijd de basis voor strakker financieel management."
Naast Fred Hermans als CEO en Michiel Wolfswinkel als CFO wordt de Raad van Bestuur gecompleteerd door Frank van der Woude, COO, die primair verantwoordelijk blijft voor Qurius NL BV, de grootste operatie.
Einde bericht

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL