Sims Recycling Solutions breidt dienstverlening verder uit!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/04/2008 13:05
Eindhoven, 3 april 2008 - Sims Group Limited zet een verdere stap in de uitbreiding van haar dienstverlening met de overname van Life Cycle Services Limited in het Verenigd Koninkrijk. Sims heeft al een leidende positie in de wereld met het recyclen van elektronische apparatuur. Met deze overname geeft Sims een verdere invulling aan haar strategie om bedrijven wereldwijde oplossingen aan te bieden voor gecontroleerd hergebruik van elektronische apparatuur.

Life Cycle Services (www.lifecycleservices.co.uk) werd in 1998 opgericht als een adviesbureau dat haar klanten begeleidde in het beheren van IT assets. Via strategische samenwerking maakte Life Cycle een snelle groei door tot een van de marktleiders in Asset Management in het Verenigd Koninkrijk gevolgd door het wereldwijd aanbieden van haar diensten.

Graham Davy, CEO wereldwijd voor Sims Recycling Solutions (SRS): “Doordat Corporate Social Responsibility en daarmee het gecontroleerde hergebruik van IT assets een centraal punt op de agenda is geworden voor zowel de grote nationale als de internationale bedrijven, is er een toegenomen vraag naar betrouwbare grensoverschrijdende dienstverlening. Met het bundelen van de wereldwijde infrastructuur van SRS met de ervaring en ICT-systemen van Life Cycle Services verbreden wij ons aanbod aan de markt.”

“Wij zijn erg ingenomen met de uitbreiding van ons bedrijf met Life Cycle Services. Hun aanpak maakt een snelle ontwikkeling van een transparante en toegesneden relatie met de klant mogelijk. Met een op maat gemaakt softwareprogramma wordt grote flexibiliteit geboden en worden klanten bewust gemaakt van de waarde van de assets in de onderneming. De uitbreiding met Life Cycle Services tezamen met de recente acquisitie van RecommIT maakt het mogelijk om per direct ons aanbod van oplossingen aan onze klanten verder te vergroten."

John Fenton and Jon Godfrey, de oprichters van Life Cycle Services, zullen betrokken blijven met het uitbouwen van de activiteiten van Sims Life Cycle Services. John Fenton: “Life Cycle Services heeft een sterke business case ontwikkeld met als resultaat een sterk groeiend klantenbestand gedurende de laatste 9 jaar. De overname door Sims met de daaraan gekoppelde synergie stelt ons in staat verder in te spelen op de ambities van onze klanten op het vlak van Corporate Social Responsibility. Dit is nu mogelijk met de hoogste kwaliteit in dienstverlening en waardevermeerdering – op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau.”

Sims Group (www.sims-group.com) is de grootste metaalrecycler ter wereld en is actief op meer dan 200 locaties wereldwijd op het gebied van metaalrecycling, plasticrecycling en recycling van elektronisch afval.
Sims’ Recycling Solutions is onderdeel van de Sims Groep. Sims biedt technologisch geavanceerde en milieuverantwoorde processen. De services bestaan onder andere uit: Asset Recovery Services, Waste Electrical and Electronic Equipment Recycling (WEEE), Lasercartridge recycling, CRT Glass recycling en Plastics Recycling.
Sims Recycling Solutions Nederland te Eindhoven (Voorheen Sims Mirec en marktleider in Nederland op het gebied van recycling van elektrische en elektronische apparatuur) maakt deel uit van Sims Group, welke genoteerd is aan de Australische beurs in Sydney.

Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL