Heijmans en De Wever ontwikkelen 220 woningen in Berkel-Enschot en Tilburg

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/11/2019 11:11
- Een deel van de woningen is bestemd voor ouderen met uiteenlopende zorgbehoeftes
Heijmans heeft op 12 nov. 2019 en ouderenzorgorganisatie De Wever hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het gefaseerd ontwikkelen van circa 220 koop- en huurwoningen in Berkel-Enschot en Tilburg. Een deel van de woningen (112 zorgappartementen) is bestemd voor ouderen met uiteenlopende zorgbehoeftes. Het project heeft een waarde van circa € 65 miljoen euro.

Met de samenwerking geven Heijmans en De Wever invulling aan de toenemende vraag voor passende woningen voor senioren in Berkel-Enschot en Tilburg. Een deel van de appartementen is bestemd voor ouderen die verpleeghuiszorg behoeven. Met het project draagt Heijmans bij aan het creëren van een gezonde woon- en leefomgeving voor deze doelgroepen. Er wordt onder meer ingezet op het inrichten van binnen- en buitenruimtes voor gezamenlijk gebruik, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Met OnbezorgdWonen voorbereid op de toekomst

Fijn wonen, nu en later

Met OnbezorgdWonen voorbereid op de toekomst

In Berkel-Enschot wordt een nieuw appartementencomplex met 52 appartementen voor intramurale zorg gerealiseerd; direct gelegen aan het nieuwe dorpshart Koningsoord. Bij de Piushaven in Tilburg zullen zestig zorgappartementen komen, evenals ongeveer tachtig koop- en huurappartementen en dertig grondgebonden woningen.

Beide partijen werken in de komende maanden hun plannen verder uit. Naar verwachting start de bouw van de zorgappartementen in Berkel-Enschot najaar 2020, waarna de nieuwbouw aan de Piushaven in Tilburg zal volgen.

zie & lees verder op
https://www.heijmans.nl/media/filer_public/9e/25/9e259a76-6e3e-4acb-93e5-e46aed56e033/persbericht_heijmans_de_wever.pdf


Mooie opdracht, maar met welke winstmarge? Red. XEA.nl)

tijd 11.17
7,93 -34ct vol. 275.084Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL