DICO en JOCO Italia zien af van overname

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/04/2004 16:23
NV DICO International, Europees leverancier van stalen designbedden, en JOCO Italia zijn niet tot overeenstemming gekomen over de voorgenomen overname. Na de due diligence waren verdere onderhandelingen noodzakelijk, waardoor het afgesproken tijdstip van implementatie zou worden overschreden. Aangezien JOCO Italia op korte termijn een aantal belangrijke operationele beslissingen moet nemen, is in goed onderling overleg geconcludeerd dat de overname in ieder geval op dit moment niet opportuun is. De onderhandelingen zijn derhalve beƫindigd.

Aangezien de collecties van DICO en JOCO Italia goed bij elkaar aansluiten is het spijtig dat de overname niet doorgaat. Naast commerciƫle overwegingen was de overname aantrekkelijk doordat DICO tevens de gedeeltelijke productie en assemblage van de JOCO Italia producten zou overnemen. Met name op dit gebied stond JOCO Italia voor een aantal belangrijke strategische beslissingen. Deze operationele besluiten die JOCO Italia moest nemen duldden naar het oordeel van JOCO Italia echter geen uitstel. In goed onderling overleg zijn de onderhandelingen vervolgens afgebroken.

DICO zal nu proberen om vergelijkbare producten, slaapbanken, op een andere manier zo spoedig mogelijk aan de collectie toe te voegen.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL