Crucell en DSM Biologics maken bekend dat Invitrogen als eerste partner toetreedt tot het PER.C6® 'vendor network'

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/07/2006 08:22
Het Nederlandse biotechnologiebedrijf Crucell N.V. (Euronext, NASDAQ: CRXL; Swiss Exchange: CRX) en technologiepartner DSM Biologics hebben vandaag bekendgemaakt dat Invitrogen, een vooraanstaande leverancier van life scienceproducten en -diensten, als eerste onderneming zal toetreden tot het 'vendor network' voor monoklonale antistoffen en recombinante eiwitten.

Dankzij haar PD-DirectTM servicepakket heeft Invitrogen uitgebreide ervaring met de PER.C6® technologie. PER.C6® licentienemers zullen kunnen profiteren van de expertise die Invitrogen heeft opgebouwd als een van de marktleiders op het gebied van het genereren van eiwit producerende cellijnen. Bovendien zal Invitrogen programma's voor het genereren van eiwit producerende cellijnen blijven ontwikkelen en optimaliseren die specifiek zijn toegesneden op de PER.C6® menselijke cellijn.

Het 'vendor network' is ontwikkeld om dergelijke specifiek op PER.C6® toegesneden hoogwaardige biotechnologische hulpmiddelen en diensten te ontwikkelen en aan te bieden. Het zal bestaan uit zorgvuldig geselecteerde, vooraanstaande leveranciers van producten en diensten met als aanbod bijvoorbeeld PER.C6® cellijn generatieprogramma's, kweekmedia, bioreactoren en andere productiematerialen en -apparatuur, en procesontwikkelingsdiensten. De partners in het 'vendor network' zullen ervoor zorgen dat er een stroom van innovaties blijft komen, met unieke producten en processen die de prestaties van het PER.C6® technologieplatform nog weer verder zullen verbeteren. Bovendien zullen zij hun eigen marketing- en verkoop-inspanningen inzetten om PER.C6®-gerelateerde goederen en diensten aan te bieden, wat weer zorgt voor een grotere wereldwijde brand exposure voor het PER.C6® merk.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL