Acomo rondt overname van Tradin af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/12/2020 06:24
In vervolg op de genomen besluiten door de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden als webinar op 22 december 2020, de geslaagde financiering, zowel van schulden als eigen vermogen, en de toestemming van de mededingingsautoriteiten voor de overname van SunOpta's internationale biologische ingrediƫntenactiviteiten, bestaande uit The Organic Corporation BV en Tradin Organics USA LLC (samen, Tradin), zoals aangekondigd op 10 november 2020, bevestigt Amsterdam Commodities NV (Euronext: Acomo) dat Acomo en SunOpta vandaag de transactie hebben afgerond.

Tradin is een koploper in de snelgroeiende wereldwijde markt van biologische ingrediƫnten. Haar gediversifieerde portfolio van activiteiten en afnemers is zeer complementair aan die van Acomo. Tradin zal naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de inkomsten en winstgevendheid van Acomo.

De Raad van Bestuur van Amsterdam Commodities N.V. (Acomo)Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL