Imtech: 25 miljoen euro testtechnologie voor Duitse auto-industrie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/10/2006 07:49
Gouda, 20 oktober 2006 - Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat de vraag naar geavanceerde testtechnologie van Imtech voor de Duitse auto-industrie toeneemt. Ook worden steeds meer testoplossingen geëxporteerd, onder meer naar Oost-Europa, maar ook naar de USA en nieuwe autoproductielanden als China en India. Recent heeft Imtech orders verworven met een totale waarde van circa 25 miljoen euro.

Imtech is de grootste multidisciplinaire technische dienstverlener op de Duitse industriële markt. Het dienstenpakket van Imtech richt zich op de complete levenscyclus van technologische prestaties in de industriële omgeving. Een belangrijke klantenkring is de Duitse auto-industrie. Naast de verzorging van de technische infratstructuur in auto-fabrieken is Imtech marktleider in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van geavanceerde testtechnologie voor zowel de automobiel- als autotoeleveringsindustrie. Vanuit een competentiecentrum in Hamburg (UMSI, Umweltsimulation/Prüfstandtechnik) wordt met ruim 100 specialisten de complete Duitse auto-industrie bediend.

Imtech biedt testoplossingen voor zowel de ontwikkeling van nieuwe automobieltechnieken als voor nieuwe automodellen. Daarnaast worden kwaliteitstesten uitgevoerd, bijvoorbeeld voor het testen van het motorvermogen (testbed engineering) of carrosserieën (zowel complete voertuigen als onderdelen hiervan). Ook levert Imtech innovatieve oplossingen voor het testen en stimuleren van alle relevante klimaat- en wegcondities. Decennialange ervaring en het allerhoogste technologische niveau hebben geleid tot een succesvolle en duurzame samenwerking met gerenommeerde automobielfabrikanten en toeleveranciers.

Recent heeft Imtech opdrachten ontvangen van onder meer Audi, BMW, DaimlerChrysler, Opel, Porsche, Skoda, Volkswagen en Volvo, Met deze en andere bedrijven werkt Imtech ook in toenemende mate samen op productielocaties in Oost-Europa en de USA. Maar ook voor snelgroeiende autoproducenten in China en India is Imtech in toenemende mate actief.

Nadere informatie
Imtech N.V.
Mr. M.E.J. (Mark) Salomons
Secretaris van de Vennootschap
Telefoon: (0182) 54 35 14
E-mail: mark.salomons@imtech.nl

Imtech sleept ook steeds nieuwe orders binnen.
De Heer van der Bruggen staat ook in ons rijtje van CEO's die een passie hebben.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL