Imtech: order 15 miljoen euro voor Stuttgarter Messe

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/09/2005 07:52
Imtech (technische dienstverlening in Europa) heeft van de Stuttgarter Messe- und Kongress-GmbH (SMK) de opdracht ontvangen voor de complete elektrotechniek in de nieuw te bouwen 100.000 m² grote Stuttgarter Messe, een hypermodern expocentrum dat aangrenzend aan de luchthaven van Stuttgart wordt gerealiseerd.

Imtech richt zich in Duitsland met succes meer op de markt van technologische inrichting en renovatie van complexe en grootschalige utilitaire projecten, zoals hotels, stadions en expogebouwen. Thans maakt Imtech bekend dat het voor 15 miljoen euro de complete elektrotechniek heeft verworven in de nieuw te bouwen Stuttgarter Messe, inclusief de directe verbinding van dit gebouw naar de luchthaven.

De nieuwe Stuttgarter Messe vormt een uniek expocentrum in Europa. Het gebouwencomplex bestaat uit meer dan 2.000 zalen met een capaciteit van minimaal 20 en maximaal 4.900 personen, inclusief een 5.000 m² grote centrale expositiehal, een 2.700 m² grote evenementenhal, tien seminar- en workshopruimten van in totaal 1.800 m² en diverse restaurants en winkels. Direct gelegen aan de luchthaven beschikt de nieuwe Messe over een uitstekende infrastructuur voor aan- en afvoer van beursbezoekers, exposanten en ondersteunende bedrijven. Het gebouw zal grotendeels bestaan uit een transparante glazen gevel en beschikt over de modernste communicatiemogelijkheden. Op jaarbasis worden hier minimaal 60 internationale vakbeurzen georganiseerd, die samen goed zijn voor een bezoekersaantal van enkele miljoenen personen. Imtech zal het project in 2007 opleveren.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL