Imtech -nologie staat voor een goede toekomst en hogere koers?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/11/2004 10:58
Imtech, een bedrijf dat de nieuwe High-Tech in werkelijkheid brengt en dat schreven wij al eerder. Imtech doet het ondanks de mindere economie goed, weet haar orders binnen te halen en geeft een goed dividend van EUR 1,07 in 2003, taxatie voor 2004 EUR 1,07 -1,10 en de huidige koers is ca. 23,50 - 24., een rendement van ca. 4,5%.
Imtech ontwikkelt zich tot een sterke hightech Europees dienstverlener met een hoge toegevoegde waarde. Door middel van innovatie in decentrale research- en competentiecentra, vervult Imtech een sterke voortrekkersrol in alle voor hun relavante markten. Steeds vaker neemt ICT hierbij een centrale plaats in. Imtech versterkte zich onlangs nog met de overname van BrightHouse (Eng.), een onderneming gespecialiseerd in (strategisch) projectmanagement voor projecten op het gebied van complexe information technology.
Inclusief BrightHouse beschikt alleen al Imtech ICT, over ruim 800 hoogwaardige ICT deskundigen en met enkele honderden ICT van de andere Imtech bedrijven zit je bij Imtech dus als ondernemer goed. Alle specialiteiten bij een bedrijf "one Shop Stop", daar wil je als ondernemer naar toe, niet 3 of 4 bedrijven over de "vloer", gunstig voor jezelf maar ook voor Imtech.
Niet voor niets groeit die tak bij Imtech en neemt al ca. 12% van hun totale omzet in beslag.
Imtech's doel is een percantage van ca. 20% in 2008 van de totale omzet.
De hightech stelt Imtech ook in staat te groeien, want het Engelse Meica (dochter Imtech) haalde nog een langjarig contract van EUR 300 miljoen binnen bij DWR Cymru Welsh Water.
Door haar sterke Europese positie kan Imtech, eigenlijk zit alles dicht bijelkaar, haar kennis en Know-How onderling met al haar (dochter)ondernemingen uitwisselen.
Ook kijkt Imtech uit over de Europese grenzen, om haar "kennis en kunde" te exporteren. Voorbeelden; de export van procestechnologie naar delen van Oost-Europa, de export van Traffic Management Technology naar Hong Kong.
Imtech heeft ook haar plaats weten te vinden bij de invervulling van het eerste PPS (Publiek Private Samenwerking) in het onderwijs in Nederland.
In combinatie is Imtech geselecteerd als voorkeurinschrijver voor het sluiten van een contract voor een nieuwe vorm van financiering, bouw en beheer voor het Montigne Lyceum, een school voor voortgezet onderwijs Ypenburg.
Samen garanderen zij de dagelijkse beschikbaarheid in deze school voor een periode van 30 jaar.
Imtech is voor Hightech en dat is hun succes en voor haar belanghebbenden, de medewerkers (dagelijks inkomen) en aandeelhouders (goed dividend en stijging aandeelkoers).
Als ICT aandeelhouder kun je van hun succes profiteren, door er een belang in te nemen. De koers loopt geleidelijk al op, maar het is nog niet te laat.
Uitstekend management, die gedreven is en haar medewerkers weet te stimuleren!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL