Over order voor Imtech, onderhoudscontract 550 distributiecentra TPG Post

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/07/2004 07:54
Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat TPG Post en Imtech een vijfjarig onderhoudscontract hebben afgesloten voor het complete technisch onderhoud en beheer aan ruim 550 distributiecentra van TPG Post. Daarnaast heeft Imtech drie andere meerjarige multidisciplinaire onderhoudscontracten verworven bij Shell Chemicals, de Universiteit van Amsterdam en Telecity. Alle opdrachten worden uitgevoerd door Imtech Maintenance en vertegenwoordigen een totale waarde van circa 11 miljoen euro.

Het onderhoudscontract omvat het technisch onderhoud en beheer aan de gebouwgebonden installaties van alle distributiecentra van TPG Post, verdeeld over 26 TPG Post rayons in Nederland.. Het eerste contractjaar 2004 vormt een vloeiende overgang naar een prestatiecontract dat vanaf begin 2005 operationeel zal worden. De contractuele werkzaamheden bestaan uit preventief technisch onderhoud, correctief technisch onderhoud, technisch beheer en de aansturing van subcontractors.

In het contract wordt opgenomen dat Imtech via een Extranet-applicatie TPG Post realtime inzage zal verstrekken in de status van de afhandeling van storingen. Het contract voorziet eveneens in de mogelijkheid tot partiële integratie van dit contract met het eveneens door Imtech uitgevoerde contract voor technisch onderhoud en beheer aan alle postkantoren van Postkantoren BV in Nederland.

Bij Shell Chemicals in Amsterdam verzorgt Imtech voor drie jaar het multidisciplinaire onderhoud aan alle gebouwen op het 18 hectare grote Shell-terrein. Bij de Universiteit van Amsterdam wordt Imtech voor een periode van drie jaar verantwoordelijk voor het multidisciplinaire onderhoud in ruim 100.000 m² kantoren en onderwijsruimten op de locatie Roeterseiland. Daarnaast is er jaarovereenkomst met jaarlijkse verlenging afgesloten met het datahotel Telecity in Amsterdam voor het complete onderhoud en beheer.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL