Imtech neemt Duitse BMS over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/05/2007 07:32
Opnieuw versterking partnership met IBM

Gouda - Imtech (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat het alle aandelen overneemt van het Duitse BMS Systems IT Solutions. BMS is een sterke regionale speler op het gebied van IBM-software in de regio Frankfurt in Duitsland. Met 25 IBM-specialisten realiseerde BMS in 2006 een omzet van circa 6 miljoen euro. De overname zal direct een bijdrage aan de winst per aandeel opleveren.

Dr. Ir. R.J.A. (René) van der Bruggen, Voorzitter Raad van Bestuur Imtech: 'Met de overname van BMS versterkt Imtech opnieuw haar partnerschip met IBM. BMS kent een marge van circa 10 procent en draagt daarmee goed bij aan de winst per aandeel. Integratie van het snelgroeiende BMS binnen ons ICT-bedrijf Fritz und Macziol maakt verdere groei op de ICT-markt in Duitsland mogelijk. In de regio Frankfurt kan nu het volledige IBM-portfolio worden aangeboden.'

Reactie XEA.nl
Zo bouwt de heer van den Bruggen "zijn" bedrijf steeds verder uit. De aandeelhouders van de langere termijn, want ca. 5 jaar geleden kon je de stukken op EUR 11/16 kopen, zijn nu de spekkopers. Wij bleven onze lezers steeds op dit bedrijf wijzen, want wij kennen de heer van den Bruggen goed.
Zij worden nu beloond voor hun volharding, de stukken vast te houden.
Een lezer schreef 't ons ook, eerst deden ze niet veel, maar nu toch een stijging, en hoe!

De heer Schaaij (Beursgenoten) heeft ons advies nu pas opgevolgd, want hij heeft Imtech nu ook in z'n portefeuille gehaald. Wel wat aan de late kant, maar nu kn hij met een mogelijke splitsing t.z.t. meedoen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL