Lucas Bols draagt Ralph Wisbrun voor als lid Raad van Commissarissen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/01/2017 08:47
Lucas Bols N.V., een vooraanstaande speler op de wereldwijde markt voor cocktails en gedistilleerde dranken, kondigt vandaag aan de heer Ralph Wisbrun voor te zullen dragen voor benoeming als lid van de Raad van Commissarissen van Lucas Bols N.V. Zijn benoeming zal worden geagendeerd op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Lucas Bols op 7 september 2017. Ralph Wisbrun (1957) heeft de Nederlandse nationaliteit en is Founding Partner en mede-eigenaar van JWT Amsterdam, een van de leidende reclamebureaus van Nederland.
Na afronding van zijn studie Toegepaste Huishoudwetenschappen begon Ralph Wisbrun zijn carrière bij Hilton International waarna hij een paar jaar later de overstap naar de reclamewereld maakte bij Go/Needham. In 1984 trad hij in dienst bij PPGH/JWT waar hij in 1994 CEO werd. In 1997 richtte hij UbachsWisbrun op, dat een van de toonaangevende reclamebureaus in Nederland werd. Tien jaar later fuseerde UbachsWisbrun met PPGH/JWT tot JWT Amsterdam, onderdeel van het wereldwijde JWT/WPP netwerk.
Daarnaast is Ralph Wisbrun bestuurslid van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC en van het Carré Fonds. Ook is hij lid van de Inspirational Board van Dance4Life.
Derk Doijer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Lucas Bols: “We zijn verheugd Ralph Wisbrun voor te kunnen dragen voor benoeming als lid van de Raad van Commissarissen van Lucas Bols. Zijn uitgebreide marketing en communicatie expertise en zijn brede ervaring met het bouwen van merken is zeer waardevol voor Lucas Bols en is een aanvulling op de expertise binnen onze raad. We kijken er naar uit hem in onze raad te verwelkomen.”
Onder voorbehoud van toestemming van de aandeelhouders, bestaat de Raad van Commissarissen van Lucas Bols per 7 september 2017 uit de volgende leden: Derk Doijer (voorzitter), Marina Wyatt, Alexandra Oldroyd en Ralph Wisbrun. De heer Wisbrun zal de komende maanden gebruiken om Lucas Bols beter te leren kennen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL