Lucas Bols en Rémy Cointreau hebben de intentie een joint venture

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/09/2016 07:52
Lucas Bols N.V., een toonaangevende speler op de wereldwijde markt voor cocktails en gedistilleerd (“Lucas Bols”), maakt vandaag bekend in exclusieve onderhandelingen te zijn met de Rémy Cointreau-groep (“Rémy Cointreau”) aangaande het oprichten van een joint venture om de wereldwijde activiteiten van het iconische merk Passoã te exploiteren en verder te ontwikkelen.
Rémy Cointreau zal alle bedrijfsactiviteiten van Passoã inbrengen, met inbegrip van merkrechten en voorraad, terwijl de bijdrage van Lucas Bols zal bestaan uit werkkapitaal en kennis en expertise van de likeur- en cocktailsector. Lucas Bols zal de operationele en financiële zeggenschap krijgen over de joint venture.
Passoã, de passievruchtlikeur, is een onmisbaar ingrediënt in verschillende cocktails en haar wereldwijde aanwezigheid vormt een goede aanvulling op de wereldwijde merken van Lucas Bols en haar geografische spreiding.
De transactie wordt naar verwachting voor het einde van 2016 afgerond.

Over Rémy Cointreau
De Rémy Cointreau Groep is een leidende speler in de wereldwijde wijn & spirits markt met een omzet van €1.050,7 miljoen voor het jaar eindigend 31 maart 2016 en ongeveer 1800 werknemers. Rémy Cointreau, met haar wortels in de Charente regio, die teruggaan tot 1724, is in 1990 gevormd door de fusie tussen E. Rémy Martin & Cie SA en Cointreau & Cie SA.
Rémy Cointreau heeft een portfolio van wereldwijde, superpremium merken, inclusief Rémy Martin en Louis XIII cognac en de likeuren Cointreau en Passoã. Ook de merken Metaxa, Mount Gay, St-Rémy, Bruichladdich en The Botanist behoren tot de merkenportefeuille Rémy Cointreau is genoteerd op NYSE Euronext Parijs.

tijd 11.33
Bols EUR 16,48 +23ct vol. 8.310



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL