OPROEPING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN ARSEUS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/11/2014 07:02
Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen
Textielstraat 24, 8790 Waregem
Btw BE 0890.535.026 RPR Kortrijk

OPROEPING
De raad van bestuur heeft de eer de houders van aandelen en warrants uit te nodigen tot het bijwonen van (i) de eerste buitengewone algemene vergadering die zal plaatsvinden op 12 december 2014 om 09.00 uur, ten kantore van notaris Liesbet Degroote te 8500 Kortrijk, Beneluxpark 13 (of op een plaats die aldaar op dat moment zal worden bekendgemaakt), en indien op deze vergadering het door de wet vereiste quorum om geldig te beraadslagen en te besluiten niet werd bereikt (ii) een tweede buitengewone algemene vergadering die zal plaatsvinden op 30 december 2014 om 14.00 uur, ten kantore van notaris Liesbet Degroote te 8500 Kortrijk, Beneluxpark 13 (of op een plaats die aldaar op dat moment zal worden bekendgemaakt) telkens met volgende agenda, houdende voorstellen tot besluit.

Agenda van de buitengewone algemene vergadering

Wijziging van de vennootschapsnaam

Commentaar bij het agendapunt: De raad van bestuur stelt aan de algemene vergadering voor om de naam van de vennootschap te wijzigen van "Arseus" in "Fagron" met ingang vanaf 1 januari 2015.

Voorstel tot besluit: Goedkeuring van het besluit tot wijziging van de vennootschapsnaam in "Fagron" met ingang vanaf 1 januari 2015 en dientengevolge aanpassing van artikel 1 van de statuten als volgt:

In lid 1 schrappen en vervangen van "ARSEUS" door "FAGRON".



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL