OctoPlus kondigt verandering aan in Raad van Bestuur

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/08/2009 07:41
Het Nederlandse biofarmaceutische bedrijf OctoPlus N.V. ("OctoPlus" of de "Onderneming") (Euronext: OCTO) maakt vandaag bekend dat Joost Holthuis heeft besloten zijn functie als Chief Scientific Officer neer te leggen. Joost Holthuis heeft OctoPlus in 1995 opgericht en de Onderneming vervolgens gedurende bijna 15 jaar succesvol geleid. De ervaring en expertise van de heer Holthuis blijven toegankelijk voor OctoPlus omdat hij als consultant betrokken blijft bij de Onderneming.

Simon Sturge, CEO van OctoPlus: "Namens de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen wil ik Joost hartelijk bedanken voor zijn toewijding en de buitengewone prestaties die hij heeft neergezet tijdens de ontwikkeling van OctoPlus gedurende de 15 jaar dat het bedrijf nu bestaat. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de organisatie die we vandaag zijn, groeiend van een start-up dienstverlener tot een expertisecentrum met internationaal aanzien op het gebied van formuleringsontwikkeling en technologie voor langerwerkende medicijnen."

Joost Holthuis: "Ik ben met heel veel plezier betrokken geweest bij OctoPlus. Na 15 jaar is het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat het huidige management team de Onderneming verder zal brengen en ben ervan overtuigd dat OctoPlus een grote toekomst voor zich heeft."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL