INLEIDING TECHNOLOGIE Octoplus.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/08/2009 16:26
Medicijnafgiftetechnologie (drug delivery)
OctoPlus heeft een aantal eigen technologieën voor medicijnafgifte ontwikkeld, die de gecontroleerde afgifte van geneesmiddelen mogelijk maken. Hierdoor bieden onze producten meer gemak voor de patiënt, minder bijwerkingen en mogelijk een betere effectiviteit.

Dankzij onze technologieën zijn wij in staat om pasklare formuleringen te ontwikkelen voor de gecontroleerde afgifte van alle soorten geneesmiddelen die met een injectie worden toegediend.

OctoDEX®: een technologie voor de productie van microbolletjes voor de afgifte van eiwitten en deeltjes

PolyActive®: een biologisch afbreekbaar polymeer voor de afgifte van eiwitten en kleine lipofiele moleculen

SynBiosys™: een biologisch afbreekbaar polymeer voor de afgifte van peptiden en kleine moleculen (in samenwerking met Innocore Technologies BV).

OctoVAX™: een unieke technologie voor de ontwikkeling van vaccins die met een enkele injectie bescherming kunnen bieden tegen bepaalde ziektes. Op dit moment werken we aan een gezamenlijk ontwikkelingsprogramma voor een Japans encefalitis-vaccin, samen met de in Singapore gevestigde vaccinfabrikant SingVax, en aan een ontwikkelingsprogramma voor een hepatitis B vaccin.

Samenwerken met OctoPlus
OctoPlus biedt haar technologieën voor medicijnafgifte voor specifieke producttoepassingen in licentie aan derden aan. De onderneming is een aantal succesvolle productsamenwerkingen aangegaan met derden, voor de gezamenlijke ontwikkeling van formuleringen voor gecontroleerde afgifte.

Voor meer informatie en een animatiefilm over onze technologieën voor medicijnafgifte verwijzen wij u naar onze Engelstalige website en technische factsheets.
zie www.octoplus.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL