OctoPlus presenteert tijdens twee investeerdersconferenties in juni

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/06/2009 07:35
Het Nederlandse biofarmaceutische bedrijf OctoPlus N.V. (Euronext: OCTO) maakt vandaag bekend dat zijn CEO deze maand zal presenteren tijdens twee investeerdersconferenties in Duitsland en Engeland.

Simon Sturge, Chief Executive Officer, zal op dinsdag 9 juni presenteren om 12 uur CEST op de BioEquity Europe conferentie in Munchen, en tijdens de Piper Jaffray Fourth Annual Europe conferentie in Londen zal hij presenteren op woensdag 24 juni om 14:30 uur BST.

Over OctoPlus
OctoPlus is een productgeoriënteerd biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling voor zijn klanten van verbeterde farmaceutische producten, gebaseerd op gepatenteerde technologieën voor medicijnafgifte die minder bijwerkingen veroorzaken, meer gemak voor de patiënt opleveren en een verbeterde balans tussen effectiviteit en veiligheid bieden in vergelijking met bestaande producten. In plaats van vroege-fase-onderzoek uit te voeren om nieuwe geneesmiddelen te ontdekken, richt OctoPlus zich voor zijn klanten op de ontwikkeling van langer werkende, gecontroleerd afgegeven versies van bekende eiwittherapeutica, andere geneesmiddelen en vaccins.

Het klinisch meest vergevorderde product dat onze technologie incorporeert is Locteron®, een formulering van interferon alfa met geleidelijke afgifte, voor de behandeling van chronische hepatitis C. Het product is uitgelicenseerd aan Biolex Therapeutics, wordt momenteel onderzocht in Fase II studies en wordt geproduceerd door OctoPlus.

Daarnaast is OctoPlus een vooraanstaand Europees leverancier van specialistische farmaceutische formulerings- en productiediensten aan de farmaceutische en biotechnologische industrie, met de nadruk op moeilijk te formuleren actieve farmaceutische ingrediënten.

OctoPlus is genoteerd aan Euronext Amsterdam van NYSE Euronext onder het symbool OCTO. Meer informatie over OctoPlus vindt u op de website www.octoplus.nl

toevoeging
3 juni om 09.56 uur
OCTOPLUS
NL0000345718 NL0000345718 AMS OCTO 03/06/09 09:00 CEST
Datum - tijd Trade id Quote Aantal
09:39:45 6 1.45 58
09:39:45 5 1.46 442
09:00:01 4 1.50 1 700
09:00:01
Zal straks Prussers weer met de negatieve opmerkingen komen?



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL