OctoPlus verkrijgt 2 miljoen euro extra overbruggingskrediet

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/07/2008 08:16
Het Nederlandse biofarmaceutische bedrijf OctoPlus N.V. ("OctoPlus" of de "Onderneming") (Euronext: OCTO) kondigt aan dat het een extra € 2 miljoen heeft verkregen onder dezelfde voorwaarden als het overbruggingskrediet dat werd aangekondigd op 28 maart. De betaling wordt gedaan door OctoPlus' ontwikkelingspartner op het gebied van Locteron®, Biolex Therapeutics, Inc. Het extra overbruggingskrediet stelt OctoPlus in staat om de lopende onderhandelingen voor een van de lange termijn financieringsmogelijkheden af te ronden.

Door de betaling van Biolex wordt OctoPlus' huidige overbruggingskrediet uitgebreid tot € 6 miljoen. Het nieuwe overbruggingskrediet heeft dezelfde voorwaarden als het reeds bestaande krediet, waaronder een jaarlijkse rentevergoeding van 15%. De andere participanten in het overbruggingskrediet zijn OctoPlus' bestaande grootaandeelhouders Life Sciences Partners en SR One. Het overbruggingskrediet kan worden afgelost door participatie van de kredietverstrekkers in een mogelijke onderhandse plaatsing, of worden omgezet in gewone aandelen tegen een bepaalde korting, waardoor een verwatering zal optreden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL