Punch Graphix verleent licentie aan WestfaliaSurge GmbH

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/08/2007 09:10
Vijfhuizen, Nederland, 31 augustus 2007 – De Raad van Commissarissen en de Directie van Punch Graphix nv (‘Punch Graphix’) maken vandaag bekend dat Punch Graphix een overeenkomst heeft gesloten met WestfaliaSurge GmbH (‘WestfaliaSurge’).
De overeenkomst bepaalt dat WestfaliaSurge een wereldwijde licentie verkrijgt op de Punch melkrobottechnologie. Punch Graphix behoudt de eigendom van de in licentie gegeven octrooien.
WestfaliaSurge neemt ook de volledige verkoop en de service van alle reeds geïnstalleerde melkrobots over. WestfaliaSurge zal een belangrijk deel van de verkoop- en serviceorganisatie van de divisie RMS integreren in zijn eigen organisatie. Op die manier wordt een blijvend professionele ondersteuning verzekerd, zowel aan huidige als toekomstige klanten.
De overeenkomst moet nog goedgekeurd worden door de Duitse antimonopolie-autoriteiten. In afwachting van die goedkeuring blijft RMS verantwoordelijk voor alle verkoop- en serviceactiviteiten.

Reactie XEA.nl
Een goed deal. Je kan niet alles zelf in deze markt en Westfalia Surge is een oude bekende voor de Veehouders.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL