Punch Technix is van plan om WestfaliaSurge GmbH een licentie te verlenen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/06/2007 08:08
Vijfhuizen, vrijdag 22 juni 2007 – De Directie en de Raad van Commissarissen van Punch Technix nv (‘Punch Technix’) melden vandaag dat er een intentieverklaring met WestfaliaSurge GmbH (‘WestfaliaSurge’) werd getekend.
De intentieverklaring bepaalt het verlenen aan WestfaliaSurge van een wereldwijde licentie op de Punch Technix melkrobottechnologie. Punch Technix blijft eigenaar van de in licentie gegeven octrooien.
Daarnaast is WestfaliaSurge van plan om de volledige service van de bij klanten geïnstalleerde RMSmelkrobots over te nemen. WestfaliaSurge zal daartoe een aanzienlijk deel van de verkoop- en serviceorganisatie van de RMS divisie integreren in de eigen organisatie om de continuïteit van de
gespecialiseerde service aan de bestaande en de toekomstige klanten te garanderen.
Partijen verwachten zo snel mogelijk tot een finale overeenstemming te zullen komen. Tot dan blijft RMS verantwoordelijk voor alle verkoop- en serviceactiviteiten.

Reactie XEA.nl
Het doet ons een genoegen dat Punch onze raad in de laatste AVA opvolgt, daar stelden wij, gaat in een soort dealerschap met andere, die zitten vlak bij de veehouders en weten en kennen ter plaatse de markt en "je" kosten druk je!
Dit bericht is een positeve ontwikkeling voor het bedrijf en de koers van het aandeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL