Priority Telecom levert spraak infrastructuur Altrecht

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/12/2004 10:55
Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR) maakt vandaag bekend dat Altrecht, een vooraanstaande instelling voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Utrecht, Priority Telecom opdracht heeft gegeven om een complete spraakinfrastructuur te leveren. De opdracht omvat de levering van een geavanceerde ISDN-oplossing voor het totale spraakverkeer. Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg met een lange historie in zowel de klinische- als ambulante geestelijke gezondheidszorg, die zich richt op het midden en westelijke deel van de provincie Utrecht.

Bij een vooraanstaande regionale zorginstelling als Altrecht met 8 locaties, 2500 medewerkers en ruim 2500 clientencontacten per dag vormt telefonie een kritische bijdrage aan de kernactiviteiten van de organisatie. Voor zijn telefonieverkeer heeft de instelling gekozen voor de Corporate Voice ISDN-oplossing van Priority. De oplossing wordt geleverd met een noodvoorziening die er voor zorgt dat de zorginstelling ook in geval van calamiteiten bereikbaar blijft. Mocht een verbinding of bedrijfstelefooncentrale uitvallen, dan worden gesprekken via een alternatieve routering alsnog bij Altrecht afgeleverd.

"Het startpunt van de herziening van onze telefonievoorziening was tweeledig. Enderzijds namelijk het realiseren van kostenbesparingen. De zorginstelling heeft een forse efficiencyverbetering doelstelling voor 2004. Anderzijds, en dat is voor de toekomst wellicht nog veel belangrijker, is het van groot belang dat de nieuwste telecom- en ICT-technieken nieuwe werkwijzen mogelijk maken waardoor we met elkaar nog efficiënter met elkaar kunnen werken." aldus Michel van Rooyen, Hoofd Vastgoedbeheer van Altrecht. "Een belangrijk gegeven bij de keuze voor Priority Telecom was dat de onderneming ook bij veel andere zorginstellingen in de regio naar tevredenheid communicatieoplossingen levert. Ze hebben wat dat betreft een goede reputatie in onze ‘branche’."

"Moderne communicatieoplossingen kunnen een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van zorg," zegt Ronald Schapendonk, Director Marketing & Communications van Priority Telecom. "Altrecht heeft daar een heel duidelijke visie op en wij zijn er trots op dat de instelling Priority Telecom heeft gekozen om die visie tot werkelijkheid te maken. Onze diensten kennen dan ook een zeer scherp kostenplaatje, gekoppeld aan een hoge mate van flexibiliteit, beschikbaarheid en beveiliging. Die combinatie maakt ons tot een uitstekende partner voor organisaties in de gezondheidszorg."

Over Altrecht
Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg met een lange historie in zowel de klinische- als ambulante geestelijke gezondheidszorg, die zich richt op het midden en westelijke deel van de provincie Utrecht. Ons verzorgingsgebied (van Woerden tot Zeist en van Vianen tot Abcoude) heeft ruim 700.000 inwoners, dat die op jaarbasis 330.000 dagen klinische zorg bij ons 'afnemen', 130.000 deeltijd dagdelen en 220.000 ambulante contacten. In de praktijk betekent dat zo'n 2500 clientencontacten per dag.

Redactie XEA.nl, de koers van het aandeel doet niet veel ad. ruim EUR 1,50, maar het verlies ad. EUR 6,8 nodigt ook niet uit. Voorzichtigheid geboden bij dit aandeel.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL