Drs. J.S.A. van Scheijndel benoemd tot lid Raad van Bestuur KAS BANK

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/06/2004 10:37
De Raad van Commissarissen van KAS BANK N.V. heeft de heer drs. J.S.A. (John) van Scheijndel benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de KAS BANK.

De benoeming past in het besluit van de Raad van Commissarissen om ter waarborging van de continuïteit van het bestuur van de vennootschap de Raad van Bestuur tijdelijk uit te breiden van drie naar vier personen, zoals aangekondigd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de KAS BANK op 13 mei 2004.

Alle voor de benoeming vereiste goedkeuringen zijn verkregen.

De benoeming van de heer Van Scheijndel gaat in per heden. De heer Van Scheijndel (1958) is reeds sinds 1984 aan de bank verbonden, onderdirecteur en verantwoordelijk voor de divisie Treasury.

Profiel KAS BANK

De KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan modulaire effecten- en informatiediensten en daarmee samenhangende technische oplossingen.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL