Corio maakt besluiten AVA 21 april 2011 bekend

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/04/2011 10:41
Op 21 april 2011 heeft de algemene vergadering van aandeelhouders ('AVA') van Corio plaatsgevonden. Tijdens deze AVA zijn de volgende besluiten genomen:

Agendapunt 3 De jaarrekening over het boekjaar 2010 is vastgesteld.

Agendapunt 4 Het dividend over het boekjaar 2010 is vastgesteld op € 2,69.

Agendapunt 5 Er is decharge verleend aan de Raad van Bestuur.

Agendapunt 6 Er is decharge verleend aan de Raad van Commissarissen.

Agendapunt 7 PricewaterhouseCoopers is benoemd als accountant van Corio.

Agendapunt 9 De heer Van der Meer is herbenoemd en de heer Van den Berg is benoemd als lid van de Raad van Commissarissen

Agendapunt 10 De wijziging inzake de remuneratie van de Raad van Commissarissen is vastgesteld.

Voor meer informatie over de agendapunten verwijzen wij u naar de circulaire op de website van Corio (www.corio-eu.com => Corporate Governance => Aandeelhoudersvergadering).

Toelichting bij agendapunt 4:

Het dividend is vastgesteld op € 2,69 per aandeel. Iedere aandeelhouder kan kiezen het dividend geheel in contanten te ontvangen, onder aftrek van 15% dividendbelasting, dan wel geheel in aandelen ten laste van de agioreserve, of een combinatie daarvan, met dien verstande dat in verband met de uitdelingsverplichting voor fiscale beleggingsinstellingen een maximumpercentage van 46% van het totale dividend in aandelen kan worden uitgekeerd. In het geval aandeelhouders voor meer dan 46% van het totale dividend een uitkering in aandelen wensen te ontvangen, zullen de aandeelhouders die voor een uitkering in aandelen hebben gekozen hun stockdividend op een pro rata basis ontvangen, waarbij het restant in contanten zal worden uitgekeerd, onder aftrek van 15% dividendbelasting.

De ruilverhouding zal worden bepaald op basis van een gewogen gemiddelde beurskoers in de periode van 2 mei 2011 tot en met 17 mei 2011. De ruilverhouding zal op 17 mei 2011 middels een persbericht bekend worden gemaakt. Meer informatie kunt u vinden op de website van Corio (www.corio-eu.com => Corporate Governance => Aandeelhoudersvergadering).

Het tijdschema voor het keuzedividend is als volgt:

27 april 2011: ex-dividend notering aandeel

29 april 2011: registratiedatum dividend

2 mei t/m 17 mei 2011, 15.00 uur: keuzeperiode dividend

17 mei 2011 (na sluiting van de beurs): vaststelling van het aantal dividendrechten dat recht geeft op één aandeel Corio N.V.

19 mei 2011: levering van aandelen en uitkering van het contante dividend







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL