Procter & Gamble selecteert Airspray's schuimtechnologie voor Pampers Kandoo lijn

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/01/2005 10:16
Procter & Gamble heeft, voor de derde keer in de laatste twaalf maanden, de instant-schuim technologie van Airspray geselecteerd voor een nieuwe product toepassing.

Deze nieuwste toepassing is de nieuwe Pampers Kandoo productlijn van kindervriendelijke badkamerproducten en maakt gebruik van de WRT4 WaterGuard schuimpomp. De Airspray WaterGuard familie is ideaal voor toepassing in natte omgevingen, zoals handzepen, babyzeep, bad en doucheschuim, shampoos en conditioners – en kinderproducten.

Redactie XEA.nl,
Dit soort orders heeft Airspray ook nodig, daar moet de winst en omzet vandaan komen. Ook kan een herstel (die wij (red. verwachten) van de USA dollar, de erge pijn doen verminderen bij Airspray. Toch blijven wij zorg houden over de resultaten voor dit jaar. Oorzaak, pas dit jaar kwam de winstwaarschuwing 2004, met de up-date van november 2004, niets! Is de administratie bij Airspray wel up to date?
Daarom blijven wij bij een verkoop/houden, bij een grote positie verkopen en bij een kleine positie houden, anders zijn de kosten die de bate weer teniet doen. Er zijn fondsen die meer verdiensten geven, kijk naar een Kas Bank, een dividend van EUR 1 moet daar weer inzitten, geld in de "knip" en meer dividend, plus wij gaan uit van een stijging van de Kas Bank richting de EUR 20,--
Maar er zijn er meer, o.a. Innoconcepts en kijk/lees onze stukjes eens na.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL