Overname kandidaat Hitt kan profiteren van tolvaarwegen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/09/2004 08:45
Software bedrijf en overname kandidaat Hitt kan profiteren van de invoering van een "tolvaarweg" systeem.
Hitt zelf is eigenlijk te klein en zou beter uitkomen in een groter geheel en wij denken dan o.a. aan Imtech.
Corpin deed eind 2003 een bod van 5 euro per aandeel op HITT, maar de aanmeldingen bleken echter onvoldoende. Maar dat er gekeken wordt naar samenwerking door Hitt, is wel duidelijk.
De uitbreiding met verkeerssystemen te water voor havens en eventueel voor eigenrekening, zal de belangstelling alleen maar toenemen voor Hitt. Nu haalt Hitt haar omzet voornamelijk uit systemen voor luchthavens.
Hitt heeft de weg omhoog weer gevonden en HITT verwacht dat de orderintake in het tweede halfjaar boven de 11 miljoen euro van het eerste halfjaar 2004 uit zal komen.
Het negatieve bedrijfsresultaat van 0,2 miljoen euro uit het eerste halfjaar 2004 zal door een betere gang van zaken in het tweede halfjaar gecompenseert worden, zodat HITT over heel 2004 een positief bedrijfsresultaat haalt. Hitt denkt aan ca. EUR 0,8 miljoen winst over 2004.
CEO Luuth van der Scheer van Hitt vindt de beursnotering naar een "blok" aan het been en wil er zo snel mogelijk vanaf, maar geeft niet aan wanneer dat plaats vindt.
De huidige koers van Hitt is EUR 5,01 en dat is zakelijk bekeken een juiste prijs, misschien dat een bod voor een meerwaarde kan zorgen (red.).



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL