Intentie voortzetting RT Company N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/03/2005 13:54
De Raad van Bestuur en de bewindvoerder van RT Company NV delen mede dat met een professionele investeerder de intentie is overeengekomen om RT Company voort te zetten.

De intentie houdt in dat financiële middelen zullen worden ingebracht als vast staat dat een akkoord met crediteuren is bereikt en de vennootschap niet meer in surséance van betaling verkeert. Er worden eveneens middelen verstrekt om de periode te overbruggen om nieuwe activiteiten te ontwikkelen c.q. in te brengen.

RT Company verkeert sinds oktober in surseance. Na het faillissement van de RT Companies b.v. bestaat de onderneming uit een aantal minderheidsbelangen via Newconomy Ventures b.v., zoals Diginotar.

Komende periode zal de jaarrekening van RT Company worden opgesteld. De verwachting is dat een overeenkomst kan worden gepresenteerd en toegelicht tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei a.s.

Redactie XEA.nl, de koers verhoging van het aandeel RTC vinden wij wat teveel van het goede. De daytraders zullen het meest verdienen, maar de aandelen blijven speculatief.
Misschien dat er een doorstart komt, maar dan in een andere jas. Een reverssplit lijkt tot de mogelijkheid behoren.
Een meer dan speculatieve belegging, dus uitkijken. Het bezit kan weleens het einde van het vermaak zijn!

Nader Nieuws;
De heer George Tóth, de CEO van De Vries Robbé Groep N.V., heeft op persoonlijke titel in de afgelopen dagen intensief overleg gevoerd met de bewindvoerder en de bestuurder van het beursgenoteerde RT Company NV over voortzetting van de onderneming.

Een doorstart wordt alleen gerealiseerd indien met alle crediteuren van het in surseance verkerende RT Company NV een crediteurenakkoord wordt bereikt.

Daarna kunnen nieuwe activiteiten worden ontwikkeld en ingebracht, en zal aan Euronext een verzoek worden gedaan tot opheffen van de noteringsmaatregel (strafbankje).

Vooralsnog is De Vries Robbé Groep NV niet betrokken als investeerder bij RT Company NV.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL