Dochter Explainer DC van RTC (Newconomy) krijgt RDC als klant.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/03/2004 15:52
Explainer DC verwelkomt RDC als nieuwe klant
RDC, de grootste branche-automatiseerder van Nederland heeft Explainer DC gekozen als haar Internet partner.
Vanuit de behoefte van RDC om de dienstverlening naar haar klanten sterk te verbeteren zal door Explainer DC een vernieuwde internet portal worden gerealiseerd.
Wat doet RDC eigenlijk?
Over RDC
RDC Datacentrum is de grootste branche-informatiseerder van Nederland. Wij staan midden in uw branche. Al meer dan dertig jaar verleent en ontwikkelt RDC diverse diensten op het gebied van informatie, communicatie en automatisering.

Onze activiteiten stellen u in staat om effectiever te werken, beter en sneller te communiceren en hogere winstmarges te realiseren. Onze branchebrede aanpak maakt de kosten van onze producten en diensten deelbaar: hoe meer gebruikers, hoe goedkoper onze diensten.

RDC heeft zijn oorsprong binnen de voertuigbranche, als leverancier van statistische informatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service ICT organisatie met 200 medewerkers. RDC levert nu aan de voertuigsector onder andere zo’n dertig elektronische communicatiediensten, bijvoorbeeld APK afmelden, inter- en intranetdiensten. We doen het beheer van hardware en software en bieden gebruikersondersteuning.

Ons klantenbestand is gegroeid tot ruim 16.000 bedrijven. Het RDC-concept is hiermee het meest succesvolle informatiseringsconcept voor het Midden- en Kleinbedrijf en is inmiddels ook ingezet in andere branches.

Dit bericht is een goed teken voor Explainer, dat haar producten door klanten gewaardeerd worden en daar kunnen de beleggers in RTC van profiteren. Nabuers komen de cijfers 2003 van RTC en die zullen negatief zijn over 2003. Wij kijken meer uit naar de verwachting 2004 en dan kunnen de aandelen van RTC nu EUR 0,18 weleens gevraagd gaan worden, bij een positieve verwachting. Financiele gegevens zijn niet vrijgegeven.

Na de Uitgifte van 43.731.704 gewone aandelen in het kapitaal van RT Company N.V. en de toelating notering, zal het totaal aantal uitstaande Aandelen van RT Company N.V. 141.996.997 bedragen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL