Samenwerkingspartner Ctac krijgt erkenning als logistiek specialist SAP

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/04/2005 10:05
Alphalogic, specialist op het gebied van SAP oplossingen voor de logistiek, is door SAP Nederland benoemd als Special Expertise Partner voor Supply Chain Execution. Hiermee krijgt Alphalogic de erkenning als logistiek specialist binnen de SAP-wereld en geeft dit een goede basis voor verdere groei van de activiteiten.

Afgelopen januari heeft Ctac met Alphalogic een intentieverklaring getekend over een mogelijke overname van de onderneming door Ctac.

Voor Donald Houben, operationeel verantwoordelijk voor de activiteiten van Alphalogic, is dit een belangrijke volgende mijlpaal: "Alphalogic is al enkele jaren actief op het gebied van SAP-oplossingen voor de logistiek. Enkele maanden geleden hebben we de aansluiting gezocht bij Ctac, binnen het SAP Powerhouse. Hierbinnen is Alphalogic actief als de spe-cialist voor logistieke oplossingen met SAP. Binnen het SAP Powerhouse van Ctac zien we grote mogelijkheden voor verdere groei. Juist de combinatie met andere ondernemingen binnen het SAP Powerhouse geeft veel cross-selling mogelijkheden. En als geheel, Ctac-breed, bieden we het complete SAP-portfolio.

Met het verkrijgen van het SAP Special Expertise Partnership voor Supply Chain Execution zien we de erkenning van SAP voor onze activiteiten. Het is voor Alphalogic een belangrijke steun en onderstreept de goede relatie met SAP."

Alphalogic levert diensten op het gebied van (SAP) logistiek management aan diverse klanten in Nederland. Enkele voorbeelden zijn: Geodis Vitesse, M&S Mode, Kluwer, Aviko, Waterdrinker, Medtronic, Nikon, Kappé Schiphol, Sony, Audax en British American Tobacco.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL