Ctac helpt Vivare met overgang naar SAP S/4Hana

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/11/2016 13:43
Ctac en Vivare hebben samen een strategisch plan opgesteld om de interne processen bij de woningcorporatie te verbeteren en te zorgen voor een betere dienstverlening naar haar huurders.

Onlangs hebben we een video opgenomen bij woningcorporatie Vivare, waarin zij vertellen over de samenwerking met Ctac en hoe dit past bij wat zij zochten. “Ctac is de partner gebleken die we zochten, met de specifieke branchekennis en ook kennis over de manier waarop Vivare werkt” aldus Wolter Bosch, manager Informatisering en Automatisering. Om de samenwerking “als water uit de kraan” te noemen, doet onrecht aan de dienstverlening die Ctac levert, voegt hij eraan toe.

De dienstverlening bestaat onder andere uit de transformatie van het huidige ERP-systeem naar S/4HANA en het inzetten van SAP Cloud for Service. Lees hier meer over in het persbericht “Ctac ontzorgt Vivare met digitale transformatie”.

zie meer op
https://www.ctac.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/November-2016/Ctac-ontzorgt-Vivare-met-digitale-transformatie

voor de video.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL