Artikel in Smartbiz: "Datacenters, uw data waard?"

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/04/2016 11:56
Smartbiz heeft onlangs het artikel “Datacenters, uw data waard?” gepubliceerd. Hierin geeft Ctac’er Jan Roels commentaar op onderdelen die naar voren kwamen in het seminar Business meets IT, met als onderwerp Datacenters en Optimalisatie.

In dit artikel wordt onder andere het succesverhaal van Warehouses De Pauw besproken. Zij kwamen tot lagere kosten, een kleinere kans op dataverlies en meer vrijheid voor de IT-verantwoordelijke in hun organisatie door een hostingoplossing van Ctac.

Daarnaast bleek dat meer dan de helft van de bedrijven data liever in eigen beheer houdt, hoewel dit niet altijd de beste keus is volgens Jan Roels. Hij geeft aan dat bedrijven zich beter bezig kunnen houden met hun eigen core business, en databeheer kunnen overlaten aan bedrijven die daar verstand van hebben. “Je IT in handen leggen van bedrijven die zich daar dagelijks mee bezig houden, zou geen taboe mogen zijn”, Aldus Roels.

Het gehele artikel is hier te vinden: http://ow.ly/1052Y7






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL