Ctac breidt e-commerce activiteiten uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/01/2016 08:34
In lijn met de strategie van de Total Solution Provider wordt het product- en diensten portfolio van Ctac verder uitgebreid met activiteiten op het gebied van e-commerce.

Hiertoe wordt de organisatie versterkt met Marcel Lamers (52) die in dit vakgebied reeds ruime ervaring heeft en per 1 februari 2016 start als directeur e-commerce.

De uitbreiding sluit naadloos aan bij de markten waarin Ctac als Total Solution Provider actief is. In met name de retail-, wholesale- en manufacturingmarkten ziet Ctac een aanzienlijke groei van e-commerce bij klanten. Hybris is een belangrijk SAP product dat Ctac in deze markten gaat inzetten.

Verwacht wordt dat de interactie met de andere bedrijfsonderdelen synergetische voordelen voor de onderneming zal opleveren.

reactie XEA.nl
Een goed begin, maar wil niet direct zeggen dat er veel inkomsten komen/zijn.
Maar dat CTAc de bakens verzet is een goed signaal.

SAP Hybris: marktleider & alleskunner
E-commerce in één vloeiende suite

SAP Hybris is dé e-commerce omni-channel oplossing. SAP Hybris biedt een ongeëvenaard scala aan functionaliteit in haar multichannel suite. Niet voor niets is SAP Hybris door onderzoeks- en adviesbureaus Gartner en Forrester bestempeld als e-commerce platform leader. Ctac biedt SAP Hybris-oplossingen in nauwe samenwerking met internetbureau eFocus aan. Daarmee bent u als klant gegarandeerd van het beste uit twee werelden.
Verbaas de veeleisende consument

Vandaag de dag verwacht de consument meer dan ooit. Ongeacht welk kanaal er gebruikt wordt wil hij een state-of-the-art winkelervaring. Uw merk staat immers gelijk aan zijn interactie met uw winkel. Daarom verwacht hij een naadloze en relevante ervaring bij elk toegangspunt—altijd en elke keer. Tegelijkertijd bewegen uw zakelijke klanten dezelfde kant op. Als consumenten zijn zij gewend geraakt aan een zeer persoonlijke online winkelervaring, op hun mobiele apparaat of via de desktop. Kortom, uw B2B klant heeft dezelfde hoge eisen als de B2C klant. Met SAP Hybris bent u hier op voorbereid.
De toekomst van e-commerce

De geavanceerde multichannel suite van SAP Hybris biedt u de mogelijkheid uw e-commerce op alle vlakken optimaal uit te voeren. Hybris is de toekomst van e-commerce. Vandaag. Of het nu Product Content Management is, B2C, B2B, customer service, mobiele apparaten, catalogus printen, Web CMS, order management of warehouse management is, SAP Hybris biedt u en uw klant een ongeëvenaarde e-commerce ervaring.

lees elders op de website
Ctac over de cloud in 2016: 'Zorg dat je dezelfde taal spreekt als de aanbieder van de cloud oplossing'



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL