CTAc, Cloud-business met de snelheid van het licht en meer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/09/2015 08:56
Er is een verschuiving gaande van traditionele databases naar in-memory. Het SAP HANA platform bijvoorbeeld, maakt het mogelijk om data realtime op te slaan en te verwerken. Dat vraagt om een andere ‘onderkant’, ofwel om robuuste hardware en een krachtige infrastructuur. Ctac maakt het mogelijk, flexibel in de cloud.

Vanaf aankomende november combineert Ctac de kracht van het SAP HANA platform met de robuuste IBM Power server. En dat allemaal in de cloud! Hiermee zijn wij de eerste service provider ter wereld die het Power platform virtueel aanbiedt, op basis van pay-per-use.

IMB Power staat bekend als een van de krachtigste platforms. Daarmee past het uitstekend bij kracht en snelheid van SAP HANA. Samen vormen ze een topteam dat uw business sneller laat draaien, realtime laat anticiperen en flexibel laat innoveren. En doordat het virtueel beschikbaar is, is het snel geïmplementeerd en gemakkelijk op en af te schalen.

Meer weten? Vraag informatie aan of meld u aan voor de Cloud Ronde Tafel van Ctac.
zie op
http://www.ctac.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/September-2015/Cloud-business-met-de-snelheid-van-het-licht


Carlisle case op Logistiek


woensdag 23 september 2015



In augustus verscheen de Carlisle case op Computable. Nu besteed ook Logistiek aandacht aan dit klantverhaal 'Lean manufacturing dicht gaatjes bij CCM'. Lees de praktijkcase 'Lean manufacturing dicht gaatjes bij CCM'.

De 'gaatjes' in de bedrijfsvoering worden bij Carlisle Hardcast Europe (CCM) geseald met lean manufacturing. Deze methodiek wordt perfect ondersteund door het Vloer Registratie Systeem van Ctac, stelt managing director Rob Reeve. 'Een administratief systeem dat een-op-een loopt met de productieprocessen. Moesten we echt hebben."

Lees nu de praktijkcase 'Lean manufacturing dicht gaatjes bij CCM' die is verscheven op Logistiek.
zie http://www.ctac.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/September-2015/Carlisle-case-op-Logistiek



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL