SAP HANA-capaciteit in Ctac Cloud op basis van pay per use

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/08/2015 14:30
Ctac start met het aanbieden van SAP S/4HANA Cloud-capaciteit op basis van pay per use. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om grote hoeveelheden transactionele, analytische en applicatiedata in realtime te analyseren en te verwerken. Met het nieuwe prijsmodel maakt Ctac de overgang naar de technologie voor klanten eenvoudiger. Het pay-per-use-model laat klanten toe te starten met de capaciteit die zij op dat moment nodig hebben en uit te breiden als de behoefte toeneemt. Neemt die af, dan is de capaciteit met één druk op de knop te verminderen. Dat is mogelijk in kleine, flexibele stappen vanaf 64 GB. Investeren in fysieke HANA appliances is daardoor niet meer nodig. Doordat Ctac het HANA-platform over zijn datacenters heeft gevirtualiseerd, is capaciteit altijd beschikbaar en is de applicatiebeschikbaarheid gewaarborgd tot ‘near zero’-downtime.

Daarnaast is, na de certificering door SAP van de Retail-oplossing voor SAP HANA, de oplossing nu ook in de volledige Benelux gecertificeerd voor SAP S/4HANA. Retailers profiteren zo van de nieuwe generatie business-suite met in-memory-technologie, specifiek toegespitst op hun wensen. Zo krijgen ze in realtime inzicht in voorraadgegevens, supply chain-simulaties en klantbehoeften. Ook zijn verschillende verkoopkanalen eenvoudig te integreren voor een eenduidige customer experience. SAP S/4HANA is onder te brengen in de Ctac Cloud en on premise te installeren.
Auteur, Tina Claeys
Onderwerp:Business Software BI (Business Intelligence)



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL