Ctac Resourcing rondt eerste Prince2-training voor freelancers succesvol af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/07/2015 16:19
Ctac Resourcing mocht deze week de Prince2-certificering uitreiken aan zestien cursisten. Dit is de eerste groep freelance professionals die met behulp van het trainingsaanbod van Ctac Resourcing hun certificering behaalden.

Ctac Resourcing – onderdeel van ICT Solution Provider Ctac – mocht deze week de Prince2-certificering uitreiken aan zestien cursisten. Dit is de eerste groep freelance professionals die met behulp van het trainingsaanbod van Ctac Resourcing hun certificering behaalden. Met een slagingspercentage van honderd procent en enkel enthousiaste reacties van de cursisten is deze cursus voor Ctac Resourcing zeer succesvol verlopen.

Ctac Resourcing wil freelance professionals ondersteunen in hun ontwikkeling als zelfstandig expert. Ctac weet hoe kostbaar, maar ook hoe belangrijk het is voor freelancers om gecertificeerde trainingen te volgen. Daarom biedt de organisatie freelancers de mogelijkheid om tegen zeer interessante tarieven trainingen op kwalitatief hoog SAP niveau te volgen. Deze trainingen vinden plaats op de voor freelancers meest ideale tijdstippen, namelijk vanaf de middag tot in de avond, zodat overdag nog gedeeltelijk voor de klant gewerkt kan worden.

Sander de Leeuw, Director Ctac Resourcing: “Ik ben er trots op dat we voor de eerste keer meteen zo’n grote groep konden certificeren. Het grote enthousiasme van de cursisten geeft ons veel energie om ons trainingsaanbod in het najaar te vervolgen en verder uit te bouwen.”

In het najaar biedt Ctac Resourcing een APO-training aan, andere trainingen zijn nog in ontwikkeling. Meer informatie hierover is op te vragen via resourcemanager@ctac.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL