CTAc, Veilig betalen met hashcodes in SAP en Ctac zorgt voor extra handjes deze zomer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/06/2015 14:33
Het betaalprogramma in SAP genereert betaalbestanden die de betaalopdrachten voor de bank bevatten. In theorie is het mogelijk dat deze gewijzigd of beschadigd raken bij het uploaden naar de bank. Er kan dan geld overgeschreven worden naar een verkeerde rekening.
De hashcode voorkomt dit probleem. Deze code verandert zodra er ook maar 1 teken in de betaalopdracht verandert. Door bij het goedkeuren de code te controleren kun je vaststellen dat het bestand tussentijds niet gewijzigd is.
CTAC heeft veel ervaring met het implementeren van deze oplossing. Bent u benieuwd hoe deze binnen uw organisatie het beste kan worden ingezet?

EN

Ctac zorgt voor extra handjes deze zomer.
De ervaring leert dat de zomerperiode nogal eens voor een uitdaging kan zorgen als het om de bezetting gaat. Terwijl het een uitgelezen moment is om uw IT-systemen te onderhouden of testprojecten te draaien. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door het beheer van uw IT-landschap deels of geheel over te nemen.
Daarnaast beschikken we over een sterk netwerk van professionals die via een detacheringsovereenkomst voor u aan de slag kunnen. Neem gerust contact met ons op voor een passende oplossing.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL