Elsevier-lezers over Ctac: uitstekende ICT-dienstverlener

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/04/2015 12:02
Ctac timmert hard aan de weg voor wat betreft de algemene indruk en het imago van het bedrijf. In de jaarlijkse Corporate Image Barometer (CIB) van Elsevier werd Ctac – samen met 149 andere Nederlandse bedrijfsorganisaties – door 605 respondenten beoordeeld op bekendheid, algemene indruk en imago-aspecten.

Van de respondenten die bekend zijn met Ctac heeft een deel aangegeven wat het beeld is dat zij hebben van verschillende punten waarop zij de organisatie beoordelen. Dit is duidelijk te zien in de onderstaande afbeelding, waar overigens geen één slechte beoordeling van Ctac is terug te vinden. Bij maar liefst 42 procent van deze groep is de algemene indruk van Ctac uitstekend of goed. In 2014 was dat nog 37 procent. Ook qua imago-aspecten – blijft Ctac stijgen. Over de toekomstverwachting beoordeelt 31 procent uitstekend of goed, tegenover zeventien procent in 2014. In vergelijking met andere bedrijven scoort Ctac goed op kwaliteit van het management (26 versus achttien procent), imago van het bedrijf als werkgever (28 versus achttien procent) en marktgerichtheid (30 versus 24 procent).

zie voor grafieken e.a.zaken
http://www.ctac.nl/Nieuws/News/April-2015/Elsevier-lezers-over-Ctac-uitstekende-ICT-dienstve



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL