SAP reikt Best SAP Cloud Value Added Reseller 2014 Award uit aan Ctac

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/03/2015 17:51
Ctac is door SAP onderscheiden met de Best SAP Cloud Value Added Reseller 2014 Award. Ctac krijgt de onderscheiding voor zijn activiteiten op het gebied van SAP cloudoplossingen.

Ctac is door SAP onderscheiden met de Best SAP Cloud Value Added Reseller 2014 Award. Ctac krijgt de onderscheiding voor zijn activiteiten op het gebied van SAP cloudoplossingen.

Ctac levert vooruitstrevende SAP cloudoplossingen voor grote en middelgrote bedrijven. Hierbij ondersteunt het bedrijf bij transformatieprojecten, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het (her)inrichten van SAP applicaties in de cloud. Het aanbieden van SaaS-oplossingen gebaseerd op SAP Business ByDesign speelt hier een grote rol in. Investeringen van Ctac in mensen en kennis op het gebied van cloud betaalden zich afgelopen jaar uit in een mooi aantal (inter-)nationale deals waarbij een SAP Business ByDesign-oplossing geboden werd.

“Wij zijn erg blij met deze award die onderstreept dat we met onze cloudpropositie de juiste weg zijn ingeslagen”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Onze aanpak is uniek doordat wij systemen niet alleen in de cloud zetten, maar ze ook integreren. Daarnaast bieden we 24/7 lokale support en profiteren klanten van een transparant model dat inzicht verschaft in verbruik en kosten, naar keuze per dag, week, maand of jaar. Dat zorgt voor lagere kosten en betere prestaties.”

“Het partnerkanaal is voor ons van cruciale waarde. Het zijn immers de partners die de SAP oplossingen bij organisaties implementeren. Uit de projecten die Ctac in 2014 heeft uitgevoerd, is wederom gebleken dat zij in staat zijn om de innovatiekracht van talloze organisaties aanzienlijk te versterken. Ctac heeft daarbij met name op het gebied van public, private en hybride cloudstrategieën een bijzondere bijdrage geleverd. Met de partneraward uiten wij dan ook onze waardering voor hun inzet, betrokkenheid en de successen die zij hebben bereikt”, zegt Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL