CTAC, Nieuwe editie Microsoft CRM gebruiksvriendelijk, snel en volledig mobiel

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/11/2013 10:00
De gebruikersinterface van het CRM-pakket is flink opgepoetst, zag Gerard tijdens diverse demo's en sessies in Barcelona. "Ze hebben hun best gedaan om gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. Het is allemaal véél makkelijker geworden. Met een paar keer klikken ben je waar je zijn moet." De gebruikersinterface is bovendien helemaal afgestemd op mobiel gebruik. Gerard: "De interface is precies hetzelfde op ieder toestel en elk platform. Dat is een behoorlijke verbetering ten opzichte van eerdere versies. Net als de snelheid trouwens. Het werkt allemaal soepel en vlot."

Sociaal centraal
Naast diverse in het oog springende verbeteringen op het gebied van gebruiksgemak, mobility en snelheid, heeft Microsoft ook het sociale aspect van de oplossing verbeterd. Informatie delen, samenwerken, het gaat allemaal nóg makkelijker met de laagdrempelige samenwerkingsfuncties in Microsoft Dynamics CRM 2013 en is net zo makkelijk als een berichtje plaatsen op Facebook.

Gratis upgrade
Upgraden van eerdere versies naar Microsoft Dynamics CRM 2013 kan in de meeste gevallen zonder het aanschaffen van nieuwe licenties. De nieuwe oplossing werkt naadloos samen met de Ctac Connector waardoor integratie van Microsoft Dynamics CRM 2013 met SAP geen enkel probleem is. "Geloof me. Wat Microsoft gepresteerd heeft, is geweldig. Ik ben nog nooit zo'n gelukkig mens geweest", lacht Schaap.

Ctac verzorgt twee sessies over het Nieuwe Leren tijdens VNSG Themadag in Ermelo.
Tijdens deze VNSG Themadag verzorgt Ctac twee parallelsessies over Het Nieuwe Leren. Het Nieuwe Leren is een bijzonder effectieve benadering van kennisoverdracht die Ctac volledig omarmd heeft. "Kennis die je klassikaal opdoet, neemt heel snel af", legt Richard Benschop uit. "Na 31 dagen blijft er nog maar 21% hangen. Het Nieuwe Leren brengt daar verandering in."

Richard Benschop werkt voor Ctac Education en is secretaris van de VNSG Focusgroep rondom leren en trainen. "In het kader van Het Nieuwe Leren breng je kennis over door gebruik te maken van allerlei middelen. Naast klassikale trainingen gebruik je bijvoorbeeld filmpjes of eBooks. Maar je kunt ook ín een oplossing uitleg aanbieden op het moment dat iemand daar even behoefte aan heeft. Het is vooral zaak om mensen te blijven prikkelen."

Leren bij Louwman, leren met Billy
Tijdens de VNSG Themadag verzorgt Ctac een sessie over Het Nieuwe Leren bij Louwman. Tijdens deze sessie ontdekt u boe Ctac de principes van Het NIeuwe Leren daar succesvol heeft toegepast. Daarnaast organiseert Ctac een practicum waarbij verschillende leerstijlen en het effect van Het Nieuwe Leren onderzocht worden met behulp van Billy, de wereldberoemde IKEA-kast.


Meer weten? Bekijk het volledige programma en meld u aan voor de VNSG Themdag Service & Support, 'Build and Run Like A Factory' op 27 november of neem contact op met Richard Benschop.

zie ook
http://www.ctac.nl/Actueel-Nieuws/News/Ctac-verzorgt-twee-sessies-over-het-Nieuwe-Leren-t



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL