CTAC, Kris Deroo benoemd als nieuwe algemeen directeur van Ctac België.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/07/2013 20:11
’s-Hertogenbosch, 16 juli 2013 – Kris Deroo (42) is benoemd als nieuwe algemeen
directeur van ICT Solution Provider Ctac België, een toonaangevende SAP Solution
Provider. Medeoprichter van Ctac België en voormalig algemeen directeur Kris Claesen (54) blijft bij Ctac België betrokken als Business Development Director. Samen vormen zij de directie van Ctac België. Kris Deroo was medeoprichter en CEO van EoZen (1998-2010), dat in 2010 overgenomen werd door SQLI. Hij beschikt daarom over een schat aan ervaring op het gebied van management en SAP.
“Ctac heeft een sterk projectgeoriënteerde business. Die moeten we nu verder gaan uitbouwen op basis van sectorspecifieke templates voor kleine en middelgrote
ondernemingen”, aldus Deroo. “Daarnaast moeten we ook onze industrieonafhankelijke oplossingen verder uitbouwen. Dit in combinatie met onze hosting- en beheerdiensten maakt dat Ctac voor klanten de ideale partner is om een totaaloplossing te bieden. Ik heb er bijzonder veel zin in om het bedrijf hierbij te helpen.”
Ctac België is onder meer sterk aanwezig in de professionele en technische
dienstverleningssector en in de retail-, groothandels- en distributiesector. Daarnaast zet Ctac zijn kennis en ervaring in voor andere sectoren.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL