Ctac en SAP sluiten samenwerkingsovereenkomst voor compleet Cloud-portfolio

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/06/2013 19:17
“Ctac is een van onze belangrijkste partners, waarmee we een intensieve samenwerking hebben”, zegt Marcel Groenenboom, Director General Business & Channels. “Daarnaast heeft Ctac al veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van cloud-computing. Dit is voor ons de ideale combinatie. Met dit partnership weten we zeker dat opdrachtgevers kunnen vertrouwen op de cloud-expertise van Ctac.”

"Dit strategische partnership op het gebied van SAP Business ByDesign- en SAP OnDemand-oplossingen completeert het Ctac-portfolio" zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac." Naast onze succesvolle IaaS- en PaaS-diensten en het hosten van on-premise ERP-oplossingen, zijn we nu in staat complete SaaS-oplossingen te leveren als het gaat om SAP. En ook hybride modellen, een mix van on-premise en cloud, behoort tot de mogelijkheden. Dit combineren we met de diepgaande ervaring van onze business consultants in diverse branches. Zowel voor MKB’ers als voor multinationals bieden wij de mogelijkheid cloudsourcing te realiseren op een manier die het best past bij hun ambities. Ctac heeft hiermee een unieke positie in de ERP/CRM-markt".
De samenwerking volgt op de eerdere aankondiging van SAP dat het concern meer via het indirecte kanaal wil gaan verkopen. Het bedrijf wil in Nederland de omzet via channelpartners van vijftien procent naar dertig procent van de SAP Nederland licentieomzet laten groeien.
dinsdag 18 juni 2013



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL