Stichting Continuïteit c/Tac verkrijgt een optierecht tot het nemen van meer preferente aandelen in Ctac N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/03/2013 08:07
Stichting Continuïteit c/Tac verkrijgt op 26 maart 2013 een optierecht van Stichting Prioriteit c/Tac en van Ctac N.V. Op grond van dit optierecht kan Stichting Continuïteit c/Tac, onder omstandigheden, preferente aandelen verkrijgen in Ctac N.V. Het aantal preferente aandelen dat Stichting Continuïteit c/Tac verkrijgt bij uitoefening van haar optierecht is gelijk aan 100% van het geplaatste kapitaal van Ctac N.V.

Stichting Continuïteit c/Tac heeft thans een optierecht op grond waarvan zij een aantal preferente aandelen kan verkrijgen in Ctac N.V. dat, op het moment van uitoefening van deze optie, gelijk is aan 50% van het geplaatste kapitaal van Ctac N.V.

Indien Stichting Continuïteit c/Tac haar gewijzigde optierecht zou uitoefenen, zou dat er in resulteren dat de Stichting 50,00% van de stemrechten kan uitoefenen in de algemene vergadering van aandeelhouders van Ctac N.V. Uitoefening van het huidige optierecht zou er in resulteren dat de Stichting 33,33% van de stemrechten in de algemene vergadering van aandeelhouders van Ctac N.V. zou kunnen uitoefenen.

reactrie XEA.nl
Dus CTAC verwacht een overval!! De Heer H. Cooymans blijft daar aan de touwtjes trekken en schermt zo zijn zaakjes af.
Deze grootaandeelhouders BEPAALT daar vrijwel ALLES. HIJ liet de LP'er SNS bank ons ook na de AVA van 16 mei 2012 ons de les lezen. WAAROM nam de LP (SNS bank) dat AAN??
Het bewijs dat H.C bij CTAC aan de touwtjes trekt en vrijwel iedereen dans naar die pijpen.
Maar is voor de Toezichthouders ONZICHTBAAR (lees ongrijpbaar). Triest, een goede verkoper, maar GEEN Bestuurder. Eigen zaken eerst.

Een overname vermoedt Hugo Cooymans en dan staat hij buiten spel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL