Silent Cube nu ook voor SAP beschikbaar

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/11/2012 11:07
SAP certificeert de FAST Silent Cube Content Server integratie voor energiezuinige en reviesiezekere archieven De Duitse fabrikant FAST LTA introduceert de nieuwe SAP AL/CS optie voor Silent Cube opslagsystemen. Hiermee kan elk Silent Cube opslagsysteem op eenvoudige manier als gecertificeerde en revisiezekere archief oplossing voor SAP-installaties ingezet worden.

Silent Cubes met SAP AL/CS optie worden via het gestandaardiseerde Archive Link interface direct met het SAP-systeem verbonden zodat een geïntegreerde archiefoplossing zonder additionele software of hardware geboden wordt.

De administratie van het Silent Cube lange termijn opslagsysteem geschiedt via een browser gebaseerde gebruikersinterface. Direct via dit gebruikersinterface worden ook de SAP content repositories voor de te archiveren documenten en componenten en de verbinding naar een SAP Solution Manager aangemaakt en beheerd.

De Silent Cube is volgens de ontwikkelaar het eerste modulair uitbreidbare storagesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor betrouwbare en permanente dataopslag voor de lange termijn. Silent Cubes worden met name gebruikt in omgevingen waar grote hoeveelheden data langdurig, veilig, efficiënt en kostenbesparend bewaard moeten worden.

Het Silent Cubes systeem omvat een Head Unit (ook beschikbaar als virtual appliance voor VMware) die fungeert als de interface naar het netwerk. Hieraan kunnen tot 128 Silent Cube storage units met verschillende capaciteiten worden gekoppeld die gezamenlijk de archiefopslag vormen. Individueel te configureren volumes (met variabele grootte) en network shares (met variabele toegangsrechten) zorgen voor een probleemloze samenwerking met de verschillende software oplossingen en nu dus ook met SAP. Door de modulaire opzet is het systeem ten alle tijden eenvoudig met aanvullende Silent Cube storage units uit te breiden en groeit zo met de opslag behoeftes mee.

De Silent Cubes zijn energiezuinig en kunnen de gegevens risicoloos en onbeperkt bewaren. Het energieverbruik van een 24 terabyte Silent Cube is twee watt per uur in de stand-by mode en daarmee verwaarloosbaar. Zelfs in de full-operational mode is het energieverbruik per 24 terabyte minder dan 150 watt per uur.

Read more: http://www.computable.nl/artikel/producten/infrastructuur/4589189/2379248/silent-cube-nu-ook-voor-sap-beschikbaar.html#ixzz2BLEUEF2x



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL