Ctac, Maasdelta Groep kiest Ctac voor SAP-implementatie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/06/2011 15:40
. Ctac biedt met CHARE sectorspecifieke ERP-oplossing voor woningcorporaties
Ctac Real Estate levert en implementeert een nieuw SAP-systeem bij woningcorporatie Maasdelta Groep. Maasdelta zet de CHARE-oplossing van Ctac in voor zijn niet-planmatige onderhoudsprocessen waarbij klantgerichtheid, gebruiksgemak, ketenintegratie en mobiel werken belangrijke uitgangspunten zijn. CHARE is de SAP Business All-in-One-oplossing van Ctac, speciaal ontwikkeld voor de woningcorporatiesector. Met deze oplossing is ICT-leverancier Ctac marktleider voor de woningcorporatiesector.

De Maasdelta Groep koos voor Ctac na een grondige selectiefase. De Ctac-oplossing sluit goed aan bij de strategie van de Maasdelta Groep. Doorslaggevend voor Maasdelta waren de manier waarop Ctac projecten uitvoert en de open architectuur van de sectorspecifieke ERP-oplossing CHARE.

“Veel woningcorporaties zijn de afgelopen jaren gefuseerd of overgenomen. De behoefte aan professionalisering van de bedrijfsvoering is hierdoor in deze markt steeds verder toegenomen”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Daarnaast is er sprake van intensiever contact met huurders. Al deze ontwikkelingen versterken de vraag van woningcorporaties naar een professionele en flexibele IT-omgeving met een geïntegreerd systeem voor het ondersteunen van alle activiteiten. Deze activiteiten lopen uiteen van administratie, financiële administratie, workflowmanagement en klantrelatiebeheer tot vastgoedbeheer. Met CHARE heeft Ctac hiervoor een complete oplossing in huis.”

Over Maasdelta Groep
De Stichting Maasdelta Groep is de verhuurder van zo’n 16.500 woningen en bedrijfsruimten in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Maassluis en Rotterdam. Vanuit de lokale vestigingen (frontoffices) biedt de corporatie klanten een gevarieerd aanbod van huur- en koopwoningen. Overige taken, die niet direct met verhuur of verkoop te maken hebben, voert Maasdelta uit vanuit de backoffice in Spijkenisse.Voor meer informatie: www.maasdelta.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL