Ctac-dochter IFS Probity benoemd tot SAP Vertical Expertise

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/04/2011 11:42
SAP bevestigt branchekennis en ervaring Ctac met SAP-oplossingen
Ctac-dochter IFS Probity is door SAP benoemd tot SAP Vertical Expertise Partner (VEP) Utilities. SAP kent de VEP-status toe aan bedrijven die een brede en diepgaande kennis hebben van een bepaald marktsegment en veel ervaring hebben met SAP-oplossingen. Ook de ontwikkeling die een organisatie heeft doorgemaakt, is bepalend voor de toekenning. Eerder kende SAP de VEP-status voor de retailsector toe aan Ctac.
IFS Probity is gespecialiseerd in dienstverlening in de utilities-branche, zoals energie- en waterbedrijven en daaraan gelieerde organisaties. De ruim vijftig consultants die vanuit IFS Probity werkzaam zijn, beschikken over brede ervaring in deze sector. Op basis van hun expertise en branchespecifieke kennis van de actuele ontwikkelingen in de branche leveren zij advies en consultancy voor de uitdagingen in deze dynamische sector. IFS Probity combineert technische en functionele systeemexpertise met senior lijn- en projectmanagement. Daarnaast biedt het bedrijf procesoptimalisatie- en businessconsultancy aan zijn klanten. Opdrachtgevers van IFS Probity zijn onder andere Dong, Alliander, Nuon, Electrabel en Dunea.
“IFS Probity is geselecteerd door SAP omdat het bedrijf de juiste kennis van en ervaring in SAP-oplossingen voor de utiliteitssector heeft. Om tot een selectie te komen, wordt niet alleen gekeken naar de kennis en ervaring in de branche maar ook naar de ontwikkelingsmogelijkheden van het bedrijf. Bij IFS Probity zijn die volop aanwezig”, zegt Reindert Verbrugge, Alliance Manager bij SAP Nederland.
“We zijn erg verheugd met deze waardering vanuit SAP als Vertical Expertise Partner voor Utilities. Dit is een erkenning van ons vakmanschap op het gebied van SAP, gecombineerd met onze businesskennis in deze branche. Uiteraard hebben we dit vooral te danken aan onze gemotiveerde vakmensen en onze langdurige relaties met klanten”, zegt Rob ten Berge, directeur van IFS Probity.

reactie XEA.nl
CTAc is met haar XV-Retail (wat zelf gebouwd is) een blikvanger bij het MKB.
SAP Duitsland gebruikt dat ook van CTAC. Dit systeem wordt nu ook uitgerol in de Benlux en Frankrijk. De verwachtingen zijn hoog gespannen over het XV-Retail systeem.
Vandaar ook eerdere erkenning,
Eerder kende SAP de VEP-status voor de retailsector toe aan Ctac.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL